Doç. Dr. Ahmet Keskin Ordu Üniversitesine Konuk Oldu

29 Kasım 2022 tarihinde, OrduÜniversitesi Türkoloji Kulübünün Türkoloji Konferansları serisinin XVII. etkinliğinde Samsun Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Doç. Dr. Ahmet KESKİN “Türk Kültüründe Lakaplar” başlıklı bir konuşma yaptı.

Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin MADEN, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah EREN, Türkoloji Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin YILDIZ, Fen-Edebiyat fakültesini öğretim üye ve elemanları ile öğrencilerinin katıldığı konuşmada adbilim, Türklerin ad ve lakap verme gelenekleri, Türkçede lakapların zenginliği ve lakapların sosyal boyutları gibi konular ele alındı.

Konuşmanın ardından Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin MADEN, Doç. Dr. Ahmet KESKİN’e teşekkür belgesi takdim etti.

02 Aralık 2022