Dersler Dijital Ortamda Devam Ediyor

Samsun Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 23 Mart Pazartesi günü itibarıyla teorik derslerini UZEM aracılığıyla vermeye başlamıştır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının COVID-19 salgını ile ilgili olarak bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürmeye ilişkin verdiği 26.03.2020 tarihli karar doğrultusunda, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla, örgün eğitim yerine dersler uzaktan eğitim yolu ile sürdürülecektir. Bu doğrultuda gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, dersi veren öğretim elemanlarınca e-ödev, doküman paylaşımı, video paylaşımı ve sanal sınıf aktiviteleri gibi içerik ve bilgilendirmeler sisteme yüklenmeye başlanmıştır. Dersler bilgisayar, tablet, cep telefonu, smart uyumlu TV’lerden izlenebilecektir. UZEM yolu ile sunulacak derslerin sınavlarının ne şekilde yapılacağı veya UZEM yolu ile sunulamayacak derslerin ne şekilde işlenebileceği ilgili detaylar ilerleyen tarihlerde paylaşılacaktır.

Ders ve dokümanları izleyebilme detayları ve linki için tıklayınız

Bahar dönemi uzaktan eğitim ders programı için tıklayınız

#EvdeKalUzaktanEğitimAl

20 Mart 2020