Bölümümüz İlk Lisans Mezunlarını Verdi

Samsun Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 6 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirildi. Üniversitemizin birçok bölümü mezunlarını uğurlarken Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak bizler de ilk mezunlarımızı vermenin gururunu yaşadık.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini alan Samsun Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, dil ve edebiyat üzerine özgün düşünce üretebilen disiplinler arası bir perspektifi uygulama niyetiyle yola koyuldu. Bu doğrultuda özgür ve eleştirel düşüncenin yelpazesinde bir araya gelen öğrenci ve akademisyenlerimizin yanı sıra üniversitemizin tüm paydaşlarının buluştuğu mezuniyet töreninde bize bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize, “Nitelikli Toplum için Nitelikli Üniversite” hedefine ulaşmak için emek veren herkese teşekkürü borç biliriz. Mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

10 Temmuz 2023